Onze waarden en doel

insert image

Ons doel is hoge kwaliteit koffie en barista’s aanbieden aan onze klanten en tegelijk de koffieboeren en gemeenschappen steunen.

Een Eerlijke Koffie

Doorheen de jaren, hebben we een goede relatie met onze koffieboeren opgebouwd zo garanderen wij een ethische manier van handelen met een positieve en duurzame impact op hun gemeenschap

Specialty Koffie

Kwaliteit is prioriteit 1! Wij staan garant voor de goede kwaliteit van onze koffie. We betalen premium prijzen rechtstreeks aan de koffieboer.

Wij Zorgen Voor Elke Stap

Wij zijn trots op ons product. Wij bieden kwalitatieve en verse koffie, met weinig en recycleerbaar afval Bovendien is onze koffie heel betaalbaar.

Beste Smaken en Aromas

Door ons 'collaborative roasting platform' delen we onze kennis met andere koffie roasters. Zo kunnen we samen groeien om de beste koffiesmaken te ontwikkelen.

Eenvoud

Geen zorgen over koffie en onderhoud van je barista, wij nemen dit volledig voor onze rekening! (Levering en onderhoud).

Dienst

onze klanten waarderen onze flexibiliteit en transparentie. We luisteren naar de noden van onze klanten en passen onze diensten hieraan aan.

Waar komen onze koffies vandaan?

insert image

Betrouwbaarheid en Versheid

insert image
Onze barista's beschikken over een koffiemolen om verse koffies te maken.
Onze modellen zijn gekozen op basis van hun performantie en betrouwbaarheid waarmee we een heerlijke koffie in enkele seconden garanderen.
Geen zorgen, wij nemen het onderhoud volledig op ons! U hoeft zich enkel zorgen te maken over welke koffie u wilt drinken!

2-10 Personen

Ideaal voor kleine kantoren.

10 – 40 Personen

Altijd lekkere koffie beschikbaar. Het is ook mogelijk om meerdere barista's te plaatsen op verschillende plaatsen op het kantoor.

10 – 40 Personen

Altijd lekkere koffie beschikbaar. Het is ook mogelijk om meerdere barista's te plaatsen op verschillende plaatsen op het kantoor.

Koffieshop of Restaurant

Ook voor een groter publiek hebben wij een ideale barista ter beschikking!

Gemeenschapelijke ruimtes of grote kantoren

Onze meest gevarieerde optie. Een verscheidenheid. Aan warme dranken en betalingenssystemen.

Proef Onze Koffies

Wij werken hard om u de beste koffie aan te bieden en zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van het resultaat!